Mene sisältöön


Sosiaali- ja terveydenhuollon toiminta-avustukset

27.2.2010

 

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TOIMINTA-AVUSTUKSET LÄNSI-TURUNMAALLA  

Länsi-Turunmaan sosiaali- ja terveyslautakunta voi myöntää avustuksia sosiaali- ja terveydenhuollon piiriin kuuluvaa toimintaa varten.  

TOIMINTA-AVUSTUSTA voivat hakea viimeistään keskiviikkona 17. maaliskuuta 2010 klo 12.00
  • rekisteröidyt yhdistykset, jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Länsi-Turunmaalla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista

  • rekisteröimättömät yhteisöt (riippumattomat ryhmät), jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Länsi-Turunmaalla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista.
     

Avustus myönnetään toimintaa varten, joka kuuluu hakijan kyseisen vuoden toimintasuunnitelmaan tai toistuu säännöllisesti.

Toiminta-avustus voidaan myöntää myös toiminnan käynnistämisen yhteydessä syntyviä kustannuksia varten. 

Toiminta-avustushakemuksiin tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus edelliseltä vuodelta sekä sen vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, jolle avustusta haetaan.

 

Hakemuskaavakkeita ja lisätietoja on saatavissa myös kaupungin infopisteestä Paraisilla sekä aluekonttoreista. Lisätietoja antaa vanhustyönjohtaja Gun Sirén, puh. 02 458 5700*, ja sosiaalipalvelupäällikkö Heidi Ulriksson, puh. (02) 458 5700*.

Sivun alkuun