Mene sisältöön


Iltapäivätoimintaan hakeminen

27.3.2012
pyoritys_rgb.jpg


 

Paraisten kaupungin suomenkielinen koulutus järjestää iltapäivätoimintaa lukuvuonna 2012-2013. Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityistä tukea saaville oppilaille.

Nilsbyssä järjestettävä toiminta on tarkoitettu Nilsbyn koulun oppilaille. Koivuhaan koulussa ja Länsi-Turunmaan suomalaisessa seurakunnassa järjestettävä toiminta on tarkoitettu Koivuhaan koulun oppilaille. Korppoon kunta-alueella iltapäivätoiminta järjestetään päivähoidon yhteydessä ja Nauvon kunta-alueella järjestetään ruotsinkielistä iltapäivätoimintaa.  Koulukuljetus iltapäivätoimintaan järjestetään ainoastaan siinä tapauksessa, että oppilas on oikeutettu koulukuljetukseen ja että kuljetus voidaan järjestää ilman lisäkustannuksia. 

Jos paikkoja ei riitä kaikille hakijoille, etusijalle asetetaan lapset, jotka osallistuvat iltapäivätoimintaan jokaisena koulupäivänä. Valintaperusteet ovat nähtävillä koulutoimistossa ja kaupungin verkkosivuilla. 

Palveluntuottajat vastaavat toimintaa koskeviin tiedusteluihin. Hakulomakkeita saa yllämainituista toimintapaikoista, kaupungin verkkosivuilta www.parainen.fi, kaupungintalon yhteispalvelupisteestä, aluekonttoreista, koulutoimistosta sekä kouluista. 

Hakemukset on toimitettava 4.5.2012 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki, Suomenkielinen koulutus, Rantatie 28, 21600 PARAINEN.Sivun alkuun