Mene sisältöön


Parainen voitti kultaa Vuoden mainos -kilpailussa

11.2.2013
Skargardsstaden Pargas.jpg
   

PARAISTEN MAANTIETAULUT PALKITTIIN PARHAANA MAINOSPAINOTUOTTEENA VUODEN MAINOS 2012 –KILPAILUSSA 

MARK Suomen Markkinointiliitto ry:n Turun jaosto palkitsi perjantaina 8.2.2013 Vuoden Mainos 2012 -kilpailun parhaimmiston. Vuoden parhaaksi mainospainotuotteeksi valittiin saaristokaupunki Paraisten tienvarsitaulut, jotka on suunnitellut mainostoimisto Place Marketing Oy. Tuomariston mukaan taulut poikkeavat edukseen raikkaudellaan ja tyylikkyydellään ja saavat ohiajaville tunteen saapumisesta aitoon saaristoon.
 

Vuoden Mainos -kilpailun tavoitteena on vahvistaa suunnittelun merkitystä ja näkyvyyttä Turun seudun markkinointiviestinnän päättäjien ja tekijöiden keskuudessa, edistää alan toimijoiden yhteistyötä sekä arvostusta valtakunnallisesti. Tänä vuonna kilpailuun osallistui ennätykselliset 16 markkinointiviestintäalan yritystä Turun seudulta. Kilpailutöitä oli mukana 130 kappaletta.  

MARK Suomen Markkinointiliitto r.y. on lähes 4000 markkinoinnin ammattilaisen yhteisö. MARK toimii markkinointialan keskeisenä vaikuttajana, keskustelu- ja tapaamisfoorumina sekä jäsentensä ammatillisena kehittäjänä.

Sivun alkuun