Mene sisältöön


Iniön satamaan haetaan toimintavastaavaa

4.3.2013

 

Paraisten kaupunki hakee yritteliästä henkilöä / yrittäjää hoitamaan Iniön Norrbyn sataman kesäkauden toimintaa 30. huhtikuuta ja 1. lokakuuta välisenä aikana vuosina 2013–2017.

Kaupunki ei maksa korvausta kunnossapidosta ja hoidosta, mutta luovuttaa sataman kaikki venepaikat korvauksetta toimeksisaajalle. Toimeksisaajalla on oikeus periä vierailevilta veneiltä venepaikoista maksu sataman hoidosta, puhtaanapidosta, energiasta, jätehuollosta, toiminnan ylläpidosta ja tarvikkeista aiheutuvien kustannusten kattamiseksi.

Toimeksisaajan on lisäksi harjoitettava satamassa polttoaineen myyntiä siihen osoitetussa paikassa.  Toimeksisaaja vastaa polttoaineen säilytystä ja myyntiä varten tarvittavista laitteistoista ja niiden asennuksesta sekä tarvittavista luvista.

Toimeksisaaja valitaan soveltuvuuden: referenssien, toimintasuunnitelman ja haastattelun perusteella. Hakemukset, joihin on liitetty referenssit ja toimintasuunnitelma, toimitetaan sähköpostitse Paraisten kaupungin elinkeinopäällikölle Tomas Eklundille, tomas.eklund@parainen.fi, 11. maaliskuuta 2013 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä elinkeinopäällikkö Tomas Eklundiin, puh. 040 488 5675.

 

Sivun alkuun