Mene sisältöön


Toiminta-avustukset 2013

31.1.2013
 

 

Avustuksia kulttuuritoimintaa, liikuntatoimintaa ja lasten ja nuorten toimintaa varten sekä stipendejä taiteilijoille ja avustuksia seurojentalojen kunnossapitämiseen nuorisotyötä varten voi hakea Paraisten kaupungin kulttuurilautakunnalta viimeistään sunnuntaina 17. helmikuuta 2013.

Kulttuuritoiminnan ja nuorisotyön projektiavustushakemuksia voi jättää ympäri vuoden, mutta kuitenkin viimeistään 45 päivää ennen tapahtumaa tai projektin aloittamista.

Tarkempia tietoja avustuksista sekä lomakkeita kaupungin kotisivuilta, TÄÄLTÄ.

 

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TOIMINTA-AVUSTUKSET PARAISILLA

 

Paraisten sosiaali- ja terveyslautakunta voi myöntää avustuksia sosiaali- ja terveydenhuollon piiriin kuuluvaa toimintaa varten.  

Toiminta-avustusta voivat hakea viimeistään torstaina 28. helmikuuta 2013 klo 12.00 

  • rekisteröidyt yhdistykset, jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Paraisilla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista

  • rekisteröimättömät yhteisöt (riippumattomat ryhmät), jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Paraisilla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista. 

Avustus myönnetään toimintaa varten, joka kuuluu hakijan kyseisen vuoden toimintasuunnitelmaan tai toistuu säännöllisesti.

Toiminta-avustus voidaan myöntää myös toiminnan käynnistämisen yhteydessä syntyviä kustannuksia varten. 

Toiminta-avustushakemuksiin tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus edelliseltä vuodelta sekä sen vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, jolle avustusta haetaan.

Hakemuskaavakkeita ja lisätietoja on saatavissa kaupungin infopisteestä Paraisilla, aluekonttoreista sekä täältä:

 

Lisätietoja antaa vanhustyönpäällikkö Gun Sirén ja sosiaalipalvelupäällikkö Heidi Ulriksson, puh. 02 458 5700.

Sivun alkuun