Mene sisältöön


Keskustelutilaisuus saaristoliikenteestä 12.2.2015

3.2.2015
Brännskär 11 6 2014.jpg


Saaristoliikenteen palvelutaso – miten nykyiset liikennepalvelut vastaavat asiakkaiden tarpeisiin?

Liikenne- ja viestintäministeriö, Liikennevirasto ja Varsinais-Suomen ELY-keskus tekevät parhaillaan yhteistyönä selvitystä saaristoliikenteen palvelutasosta sekä liikennepalvelujen järjestämisestä tulevaisuudessa. Selvityksen keskeisenä lähtökohtana ovat saariston vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden, matkailijoiden ja elinkeinonharjoittajien sekä kuntien liikkumiseen ja kuljettamiseen liittyvät tarpeet, odotukset ja tavoitteet. Selvityksessä tarkastellaan maantielauttaliikenne- ja yhteysalusliikennepalvelun ohella myös muita matka- ja kuljetusketjuihin liittyviä vesi-, maaliikenne- ja tietoliikennepalveluja.

Selvitystyöhön liittyvä keskustelutilaisuus saaristomeren alueen asukkaille, elinkeinonharjoittajille sekä kuntien edustajille järjestetään 12.2.2015 klo 16.00 - 19.00 Paraisten kaupungintalon valtuustosalissa, Rantatie 28, Parainen.

Tilaisuuden tarkoituksena on kuulla eri tahojen näkemyksiä matkojen ja kuljetusten nykyisestä palvelutasosta saaristomeren alueella sekä keskustella liikenne- ja kuljetuspalveluihin liittyvistä tavoitteista, tarpeista ja odotuksista.

Tervetuloa!

Liikenne- ja viestintäministeriö, Liikennevirasto, Varsinais-Suomen ELY-keskus

Sivun alkuun