Mene sisältöönPalvelut


Nauvon keskustassa on helppo liikkua, kaikki palvelut ovat lähellä. Keskustassa on kaksi elintarvikemyymälää, pankki, pankkiautomaatti, Alko, posti, apteekki, huoltoasema, baari, kampaamo ja parturi, hieroja ja tori. Kesäisin on lisäksi käsityöläistuote- ja matkamuistomyymälöitä, grillikioski, jäätelökioskeja ja useita ravintoloita.

Vierassatama

Nauvossa on suosittu vierassatama. Vierassatamassa on myyntikojuja, joissa myydään kaikkea mahdollista: merkkivaatteita, matkamuistoja, savustettua kalaa, leipää ja perunoita. Vierassatamassa on myös hotelli, useita ravintoloita, pizzeria, jäätelökioski ja matkamuistomyymälöitä.

Kuva Annemo Palmroos-Broos
Nuavon vierasvenesatama
 
Kuva Annemo Palmroos-Broos
Vierasvenesataman shoppingstreet
Kuva Annemo Palmroos-Broos
Kahvila Lanterna


Vatsan kurniessa…

Jokaisen Nauvossa kävijän tulee maistaa Nauvon ruokakulttuuria, joka pitää kesäisin sisällään maistuvat uudet perunat ja kalatuotteet. Nauvossa on useita viihtyisiä ravintoloita, joiden ruokalistalta nämä paikalliset herkut löytyvät monien muiden herkkujen lisäksi.

Kuva Annemo Palmroos-Broos
Rapujuhla Nauvossa
 


Vatsan vaivatessa…

Vatsavaivojen tai muiden vaivojen vaivatessa voi kääntyä Nauvon terveysaseman puoleen. Terveysasemalla on lääkäri, hammaslääkäri ja muuta terveydenhuoltohenkilökuntaa. Lääkärinvastaanoton ajanvaraus on auki arkisin klo 8–12, puh. 0400 117 118. Sairaanhoidon puhelinaika on tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8–9, puh. 0400 117 152. Hammaslääkärin puhelinaika on kaikkina arkipäivinä klo 8–9, puh. 0400 117 131.

Kuva Annemo Palmroos-Broos
Nauvon terveyskeskus
 


Puraisiko kirjakärpänen vai tekeekö mieli laittaa luut liikkeelle?

Oletko jo lukenut kaikki kirjat omasta hyllystäsi vai haluatko muuten vain käydä Nauvon vasta kunnostetussa ja raikkaassa kirjastossa? Tervetuloa, tulet yllättymään iloisesti sekä tilojen että runsaan kirjatarjonnan ansiosta! Kirjasto auki ma, ti klo 14-19 ja ke, pe klo 9-15.

Vai tuntuuko kropassa ja luissa siltä, että nyt olisi hyvä päästä liikkumaan? Palloiluhalli on käytettävissä korvausta vastaan eri sisäurheilulajeja varten, tai voit osallistua kuntosalin eri aktiviteetteihin. Palloiluhallin vieressä on kesäisin tenniskenttä, jota käytetään talvisin luistelukenttänä. Kirjasto ja palloiluhalli sijaitsevat samassa rakennuksessa, ja molemmat on vastikään kunnostettuja.

Kuva Annemo Palmroos-Broos
Nauvon kirjasto ja palloiluhalli
 

Kuva Annemo Palmroos-Broos
Tenniskenttä
 

Palloiluhallin aktiviteettien yhteyshenkilö on Nauvon vapaa-aikasihteeri Tove Dahlén, puh. 040 562 1825, tove.dahlen@parainen.fiSivun alkuun