Mene sisältöön


Ankkuripuisto ja Utön leikkipuisto

Paraisilla on kaksi leikkipuistoa, jossa on ohjattua toimintaa: Ankkuripuisto Paraisilla ja Utön leikkipuisto. Leikkipuistotoiminta on ensisijaisesti tarkoitettu perheille, joiden lapset eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Leikkipuistotoimintaa voi siten hyödyntää menettämättä kotihoidon tukea.

Lapsiparkkitoiminta on tarkoitettu yli kaksivuotiaille lapsille ja sitä ohjaa päivähoidon henkilökunta. Toiminta maksaa 3 euroa kerralta, sisaruksille 2 euroa kerralta. Mikäli aikuinen jää lapsen kanssa puistoon ei maksua peritä.

Lapsi tutustuu toimintaan yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Tutustumisaika on yksilöllinen, yhdestä päivästä muutamaan päivään, kunnes lapsi tuntee itsensä tarpeeksi turvalliseksi jäädäkseen.

ANKKURIPUISTO

Perhetalo Ankkurin yhteydessä Paraisilla toimii päivähoidon leikkipuisto Ankkuripuisto, jossa on lapsiparkkitoimintaa tiistaista torstaihin klo 9-12 ja perhepuistotoimintaa maanantaisin ja perjantaisin klo 9-12 (ilmainen)  koulujen toimintavuotena. Perheet ovat tervetulleita kaikkina päivinä. Ohjattu toiminta on sopeutettu sekä perheille että lapsiparkkitoiminnalle. Leikkipuistossa leikitään muun muussa erilaisia ulko- ja liikuntaleikkejä, pidetään laulutuokioita ja järjestetään eriaiheisia tapahtumia, mutta ennen kaikkea lapset pääsevät leikkimään vapaasti ulkona yhdessä muiden samanikäisten lasten kanssa.

Mikäli lapsi osallistuu toimintaan ilman vanhempia, tulee hänet ilmoittaa täyttämällä ilmoittautumislomake.  Ilmoittautumislomakkeita saa  puistosta tai Ankkuritalosta. Lomake palautetaan puiston henkilökunnalle.

Lisätietoja saa Ankkuripuistosta, puh. 044 259 1826.

Ankarparken.jpg

UTÖN LEIKKIPUISTO

Utolekpark1.jpg

Utön leikkipuistotoiminta on alkanut syksyllä 2016.

Sivun alkuun