Mene sisältöön


AJANKOHTAISTA

Sosiaalikeskus muuttaa vesivahingon takia väliaikaisesti osoitteeseen Vapparintie 15 kesäkuun 6. päivän ja syyskuun väliseksi ajaksi. Muutto koskee aikuissosiaalityötä (sis. pakolaistoiminta ja päihdehuolto), työllistämiskoordinaattoria, TE-toimistoa, omaishoitoa ja kansliatoimintoja.

Aikuissosiaalityö 8.7.- 9.8.2019

Kesäaikana aikuissosiaalityössä hoidetaan akuutti sosiaalityö. Käynnit ajanvarauksella.

Ajanvaraus sekä ohjausta ja neuvontaa puhelimitse

040-847 4347 klo. 9.30 – 11

(ei omaa puhelinaikaa sosiaalityöntekijöille tai sosiaaliohjaajille)

Ilmoitukset sosiaalipalveluiden tarpeen arvioinneista voi jättää sosiaalikeskuksen postilaatikkoon tai lähettää postitse osoitteeseen Sosiaalikeskus, Vanha Bläsnäsintie 5, 21600 Parainen

Perustoimeentulotukea haetaan Kelan kautta. Neuvontaa suomeksi puh: 020-692 207


HALUATTEKO RYHTYÄ KAVERIPERHEEKSI? 

Kaveriperhe.jpg

Kehitämme Paraisilla KASTE-hankkeen puitteissa kaveriperhetoimintaa, jonka tavoitteena on auttaa paikkakunnallemme muuttavia perheitä viihtymään kaupungissamme. Kaveriperheeksi  voi ilmoittautua tavallinen perhe tai pariskunta.

Kaveriperhe voi uusista asukkaista/perheistä tuntua turvalliselta ja heidän arkeaan voi helpottaa kaveriperheen/-pariskunnan mukanaolo arjessa. Kaveriperhetoiminta on vapaaehtoista eikä siitä makseta korvausta.

Kaveriperhe voi

  • tutustuttaa paikkakuntaan, esim. auttaa löytämään jalkapallokentät tai uimarannat kuin myös maistraatin tai aikuisopiston palvelut
  • tutustuttaa liikunta- ja kuntoilumahdollisuuksiin, erilaisiin harrastuksiin
  • helpottaa perheen arkea neuvomalla ja osallistumalla perheen arkeen
  • kulkea rinnalla niin kauan kuin se tuntuu mukavalta molemmille osapuolille.

Kaveriperhe ei

  • toimi sosiaalisena tai taloudellisena tukena
  • toimi lastenvahtina.

Jos perheesi haluaa oman kaveriperheen tai tiedustella asiasta, ota yhteyttä perhetyöntekijään: Sabine Mattila puh. 044 358 5992.PARAISTEN KAUPUNGIN TOIMINTAMALLI PARI- JA LÄHISUHDEVÄKIVALTAAN PUUTTUMISESTA JA SEN HALLINNASTA

Toimintasuunnitelmamme on määrä toimia eri työyksiköissä saatavilla pidettävänä tietolähteenä. Miten tunnistaa väkivalta? Mitä tehdä? Keneen voi ottaa yhteyttä?

Opas on tuotettu ja tarkoitettu ensisijaisesti kaupungin henkilöstölle sekä muille kaupunkia lähellä oleville avustusjärjestöille ja sidosryhmille.


ÄLÄ VAIKENE – HAE APUA!
Lisää tietoa ja opastusta saa PYSÄYTÄ PERHEVÄKIVALTA -esitteestä.


No more.jpg 

 http://www.nomoreviolence.eu/

Sivun alkuun