Mene sisältöön


Nuorten työpaja Aktiva

Aktivaaktiva logo.jpg
Rantatie 32
21600 Parainen
aktiva@parainen.fi
aktiva.fi

Aktiva on sinulle nuori, joka olet etsimässä työ- tai koulutuspaikkaa. Jos et vielä tiedä, mitä työtä haluaisit tehdä, voit kokeilla erilaisia sinua kiinnostavia ammatteja harjoittelun kautta. Henkilökohtaisen ohjauksen avulla suunnittelet omaa tulevaisuuttasi, mihin kuuluu ammatti, koulutus, työ ja paljon muuta. Työttömänä työnhakijana sinulla voi olla mahdollisuus saada taloudellista tukea harjoitteluaikana. Saat myös tukea työnhaussa kuten mm. siinä, miten kirjoitetaan työhakemus ja ansioluettelo, mikä on työhaastattelu, missä työpaikkoja on.

Aktiva tarjoaa samanaikaisesti noin kymmenelle nuorelle työharjoittelu-/työkokeilupaikan. Aktivassa on miellyttävä ympäristö, joka luo nuorille työtehtäviä sekä mahdollistaa erilaisten projektien toteuttamisen. Toivomme, että löydät talosta luovuutta sekä vapautta toteuttaa niin pienimuotoisia kuin suurempiakin ideoita. Voit siis vapaasti kertoa toiveistasi sekä kyvyistäsi ja me autamme sinua niiden toteuttamisessa! Saatat myös päästä mukaan opintokäynneille ja tekemään muita kivoja reissuja.

Ota siis välittömästi yhteyttä!

Toiminnanjohtaja ja henkilökohtainen ohjaaja:
Jenni Lindroos
puh. 050 596 2108 
jenni.lindroos[at]parainen.fi

Etsivä nuorisotyö
Martina Högman
puh. 040 488 5657  
martina.hogman[at]parainen.fi

Luovan starttipajan ohjaaja
Heini Brushane
puh. 040 488 5656
heini.brushane[at]parainen.fi

Luovan starttipajan ohjaaja
Viveka Lindqvist
puh. 044 358 5795
viveka.lindqvist[at]parainen.fi

Aktiva on Paraisten kaupungin toimintaa alueella asuville nuorille, jotka ovat toimettomia. Aktiva saa tukea ELY-keskukselta ja opetus- ja kulttuuriministeriöltä, ja teemme yhteistyötä mm. TE-toimiston kanssa.

Sivun alkuun