Mene sisältöön


Elokuvat


SR_BioSydvast_Logo.jpg

Bio Sydväst esittää elokuvia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Paraisilla ja Iniössä. Tarjonta noudattelee maan yleistä elokuvatarjontaa, tosin etusija on lasten ja nuorten elokuvilla. Osittain pyritään myös täydentämään Turussa esitettävien elokuvien tarjontaa mm. esittämällä ruotsiksi puhuttuja lastenelokuvia.

Elokuvatarjontaa voi seurata näillä sivuilla sekä Paraisten Kuulutukset lehdessä, NYTT lehdessä sekä Paraisten Kulttuuri ja Bio sydväst - PargasKultur ParainenKulttuuri Facebook sivuilla. Elokuvia näytetään seuraavasti:
  • - Perjantai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 19.00
  • - Sunnuntai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 15.00
  • - Maanantai, Houtskari, Vesterlid klo 18.30 
  • - Keskiviikko, Nauvo, Framnäs klo 18.30
  • - Torstai, Korppoo, Kommunalgården klo 18.30
  • - Perjantai, Iniö, Snäckan klo 17.30 (Esitys noin kerran kuukaudessa)
HUOM! Poikkeustapauksissa esityspäivät voivat vaihdella. Hinta: 7€ (liput ostetaan ovelta).


Jeti

jeti_juliste.jpg

Jeti
Ensi-ilta: 16.10
Ikäraja: K7
Pituus: 1h 38min
Ohjaus: Jill Culton
Genret: Animaatio, Komedia, Seikkailu, Perhe

Näytökset:
18.10 klo 17.30 Vesterlid, Houtskari (SE dub)
20.10 klo 13.00 PUNT Kulttuurisali, Parainen (SE dub)
20.10 klo 15.00 PUNT Kulttuurisali, Parainen (FI dub)
23.10 klo 17.30 Framnäs, Nauvo (SE dub)
24.10 klo 17.30 Kommunalgården, Korppoo (SE dub)

Teini-ikäinen Yi löytää nuoren jetin kotitalonsa katolta Shanghaissa. Hän ja hänen ystävänsä Jin ja Peng antavat otukselle nimeksi Everest. Yhdessä he lähtevät viemään maagista olentoa takaisin perheensä pariin maapallon korkeimpaan kolkkaan. Auttaakseen Everestiä pääsemään kotiin ystävysten on pysyteltävä askeleen edellä upporikasta Burnishia, joka aikoo kaapata otuksen itselleen, sekä eläimiä tutkivaa tohtori Zaraa.

TRAILER


fingerpori_juliste1.jpg

Fingerpori
Ensi-ilta: 16.10
Ikäraja: K12  
Pituus: 1h 25min
Ohjaus: Mikko Kouki
Näyttelijät: Kari Väänänen, Jenni Kokander, Santtu Karvonen, Pirjo Lonka, Aku Hirviniemi
Genret: Komedia, Kotimainen

Näytökset:
21.10 klo 19.00 PUNT Kulttuurisali, Parainen

Fingerpori on komedia ikiaikaisesta vitsauksesta nimeltä rakkaus. Neljän toisiinsa niveltyvän episodin kautta näemme, kuinka rakkauden nälkä sysää korruptoituneen kaupunginjohtajan Aulis Homeliuksen, saamattoman tutkijan Heimo Vesan, rääväsuisen baarinpitäjän Rivo-Riitan ja päihdeongelmaisen lähihoitajan Krapula-Päivin toimintaan, josta ei absurdia Fingerpori-komiikkaa saati noloja tilanteita puutu. Kaikella on hintansa, mutta mikä on rakkauden?

Trailer


ts4_70x100_fi.jpg


Toy Story 4
Ensi-ilta: 6.9
Ikäraja: S/T
Pituus: 1h 40min
Ohjaus: Josh Cooley
Genret: Animaatio, Komedia, Seikkailu, Perhe

Näytökset:
25.10 klo 17.30 Snäckan, Iniö (SE dub)
31.10 klo 17.30 Kommunalgården, Korppoo (FI dub)

Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli sitten kyseessä Andy tai Bonnie. Joten kun Bonnien itse askartelema uusi rakas leluhahmo Kahveli julistautuu lelun sijaan “roskaksi”, Woody päättää näyttää Kahvelille, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna. Bonnien ja tämän perheen viedessä koko lelujengin mukanaan autolomalle Woody eksyy odottamattomalle sivupolulle, jonka varrelle osuu iloinen jälleennäkeminen hänen vanhan ystävänsä Bo Peepin kanssa. Vaikka hauraasta posliinisesta ulkokuoresta voisi toisin päätellä, yksinäiset vuodet tien päällä ovat tuoneet tämän luonteeseen reilusti rosoa ja kipakkaa seikkailuhenkeä. Kun Woody ja Bo sitten huomaavat, että niiden leluelämät ovat aivan eri maailmoista, he joutuvat samaan hengenvetoon toteamaan myös, että se taitaa sillä hetkellä olla heidän huolistaan pienin.

TRAILER


Filmparty Korpoström.jpg

Sivun alkuun