Mene sisältöön


2 lähihoitajaa, vanhustenhuolto kotihoito, kotiutustiimi

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteet:

Kaksi LÄHIHOITAJAA vanhustenhuollon kotihoitoon perustettavaan kotiutustiimiin. Kotiutustiimin lähihoitajana osallistut tiimin osana kotiutuvien asiakkaiden palveluiden ja hoidon tarpeen kartoittamiseen. Työ vaatii ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä kuntouttavaa työotetta kotiutustiimin asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Kokemus kotiutustiimissä toimimisesta katsotaan eduksi.

Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös syyskuun aikana valmistuvat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Tove Lehtinen, puh. 050 596 2615 tai palvelupäällikkö sij. Suvi Simelius-Nieminen, puh. 040 141 7394.


Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 245222. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 19.08.2019 klo 12.00.

Sivun alkuun