Mene sisältöön


Kesäsijainen aikuissosiaalityöntekijälle

Kesäsijainen aikuissosiaalityöntekijälle

Oletko kiinnostunut aikuissosiaalityöstä Paraisten kaupungissa? 

Haemme kesätyöntekijää Paraisten sosiaalipalveluihin ja erityisesti aikuissosiaalityöhön. Tarjolla on myös mahdollisuus osapäivätyöhön. Sinulla tulisi olla suoritettuna hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvä käytännön harjoittelu. Aiempi kokemus aikuissosiaalityöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Aikuissosiaalityöntiimissä on kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaalineuvojaa, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä päihdetyöntekijä ja työllisyyskoordinaattori. TE-toimiston palvelupiste sijaitsee samoissa tiloissa kuin sosiaalipalveluyksikkö ja Kelan palvelupiste on kerrosta alempana. Sosiaalipalveluyksikön kanssa samoissa tiloissa ovat myös vammaispalvelut ja omaishoidontuen palvelut.

Aikuissosiaalityöntekijän sijaisen palkka on Paraisilla vähintään 3072€/kk.

Asiakkaita palvelemme sekä suomen että ruotsin kielellä. Nyt sinulla onkin hyvä mahdollisuus oppia ruotsia kaksikielisessä työyhteisössämme.

Lisätietoja antaa sosiaalipalveluyksikön johtaja Heidi Ulriksson. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen: sosiaalikeskus@parainen.fi

Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan itsestäsi. Odotamme yhteydenottoasi! JSivun alkuun