Mene sisältöön


Lähihoitajan sijainen, kotihoito

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

LÄHIHOITAJAN SIJAINEN vanhustenhuollon kotihoitoon Paraisille. Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, monipuolista, innostavaa ja haastavaa. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on kaksivuorotyötä, ja se alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työsuhde jatkuu 31.12.2019 asti. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös syyskuun aikana valmistuvat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Maarit Silvan, puh. 050 596 2615 tai palvelupäällikkö sij. Suvi Simelius-Nieminen, puh. 040 141 7394.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 245278. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 19.08.2019 klo 12.00.


Sivun alkuun