Mene sisältöön


Sairaanhoitajan sijaisuus, Terveyskeskuksen vuodeosaston (akuutti- ja kuntouttava) kotisairaala

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN sijaisuuden Terveyskeskuksen vuodeosaston (akuutti- ja kuntouttava) kotisairaalassa, ajalle 20.5 – 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kotisairaala tarjoaa akuuttia, lyhytaikaista sairaanhoitoa potilaan kotona. Pääasialliset työtehtävät koostuvat laskimon sisäisistä lääkehoidoista sekä näytteiden ottamisesta ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Työtehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, stressinsietokykyä ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä.

Edellytämme että valittu henkilö on suorittanut LOVe:n (lääkehoidon osaamisen perusteet, lääke- ja nestehoito laskimoon sekä verensiirto) Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Valitulta henkilöltä tulee olla tartuntatautilain § 48 mukainen rokotesuoja. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaan.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työavain  228570

Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 30.4.2019 klo 12.00 mennessä.

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun