Mene sisältöön


Terveyskeskuslääkäri

Asuminen ja työskentely meren äärellä, saaristomaisemassa on monen unelma. Paraisten n. 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Turun kaupungin keskustaan on kuitenkin vain 25 km!

Pitkäaikaisen kollegamme jäädessä eläkkeelle, julistaa Paraisten kaupunki nyt haettavaksi TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRAN.

Viran pääasiallinen sijaintipaikka on Parainen. Työ sisältää myös n. 20 prosenttia koululääkärityötä. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Oman palkkatoivomuksen voi esittää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa ylilääkärin sij. Kenneth Wilson, puh 040 4885501, kenneth.wilson@parainen.fi.  

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, www.kuntrarekry.fi, työnumero 247809. Paikkaa voi hakea myös toimittamalla hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 23.09.2019 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi tai osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/ Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen.Kuoreen merkintä terveyskeskuslääkärin virka. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Sivun alkuun