Till innehållet


2 sjukskötare, Pargas hälsovårdscentral

Pargas stads hälsovårdsenhet ledigförklarar två befattningar som SJUKSKÖTARE på Pargas hälsovårdscentral som är vald till årets 2018 kvalitetshälsovårdscentral. Anställningen börjar 3.6.2019 eller enligt överenskommelse och gäller tillsvidare. Till arbetsuppgifterna hör att arbeta i ett mångprofessionellt team, att självständigt och i samarbete med teamet förverkliga vården.

Behörighetsvillkoren för uppgiften är legitimerad sjukskötarexamen. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i mångprofessionella team. Arbetet förutsätter flexibilitet, samt förändrings- och utvecklingsfärdighet. Vi erbjuder introduktion till arbetet.

Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt kollektivavtal. Vi förutsätter att den valda personen innehar det vaccinskydd som lagen om smittsamma sjukdomar § 48 förutsätter. Före tillträde ska den valda uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökan lämnas i första hand in elektroniskt via www.kuntarekry.fi jobbnyckel 224747. Ansökan och behövliga intyg kan även lämnas in under adress Pargas hälsovårdscentral/Pia Nedermo, Vapparvägen 15a, 21600 Pargas, eller per e-post halsocentral@pargas.fi senast den 23.04.2019 kl. 12.00. Intervjuerna sker torsdag 02.05.2019

Förfrågningar, tf. ansvarig sjukskötare Susanna Peltola-Roos tel. 040 488 5507

Skriv ut
Dela |
Upp