Till innehållet


Äldreomsorgsledare, Nagu

Pargas stad ledigförklarar följande tjänst inom social- och hälsovården:

ÄLDREOMSORGSLEDARE till äldreomsorgen i Pargas, Nagu kommunområde. Anställningen gäller tillsvidare.

Vi söker en äldreomsorgsledare till Nagu kommunområde i Pargas. I uppgifterna ingår kundservice, chefsarbete, utvecklingsarbete och administrativa uppgifter. Du kommer att samarbeta tätt med ditt team samt med andra samarbetspartner och sakkunniga inom äldreomsorgen. Kunden och kvaliteten på vården och omsorgen är allra viktigast för oss. Vi arbetar också aktivt för en bra gemenskap på arbetsplatsen.

Vi förväntar oss att arbetet med äldre ligger dig varmt om hjärtat. Du arbetar på ett flexibelt och kundorienterat sätt och har en god samarbetsförmåga. Du kommunicerar naturligt på både svenska och finska. Som chef är du uppmuntrande och motiverande.

Behörighetsvillkor: högskoleexamen inom social- eller hälsovården eller motsvarande tidigare utbildning samt goda skriftliga och muntliga kunskaper i båda inhemska språken.

Den valda ska ha ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Före tillträdet ska den valda uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Arbetet är huvudsakligen dagarbete. Lönesättning: AKTA.

Arbetet börjar så snart som möjligt.

Närmare information: äldreomsorgschef Camilla Bergman-Kärpijoki, tfn 050 596 2614 eller camilla.bergman-karpijoki@pargas.fi.

Tidigare ansökningar beaktas. Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi jobbnummer 245868. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 21.10.2019 kl. 15.00.

Upp