Mene sisältöön


Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Paraisten kaupungin suomenkielinen koulutus järjestämä iltapäivätoimintaa on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityistä tukea saaville oppilaille. Kaupunki tekee yhteistyötä
liikuntapainotteisen Piftiksen/ FysioGYM:in kanssa.

Nilsbyssä järjestettävä toiminta on tarkoitettu Nilsbyn koulun oppilaille. Koivuhaan koulussa on tarkoitettu Koivuhaan koulun oppilaille.

Koivuhaan koulussa järjestetään aamutoimintaa klo 7.00–9.00.

Korppoon kunta-alueella iltapäivätoiminta järjestetään koulun yhteydessä ja Nauvon kunta-alueella järjestetään ruotsinkielistä iltapäivätoimintaa.

Palveluntuottajat vastaavat toimintaa koskeviin tiedusteluihin.

Hakulomakkeita saa yllämainituista toimintapaikoista, kaupungin verkkosivuilta lomakkeet, kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä, aluekonttoreista, koulutoimistosta sekä kouluista.

Hakemukset toimitetaan viimeistään 30.4.2019 osoitteeseen Paraisten kaupunki, Suomenkielinen koulutus, Rantatie 28, 21600 Parainen.

_______________________________________________________

_______________________________________________________ 

Koulukuljetus iltapäivätoimintaan järjestetään ainoastaan siinä tapauksessa, että oppilas on oikeutettu koulukuljetukseen ja että kuljetus voidaan järjestää ilman lisäkustannuksia, oppilaan huoltaja järjestää itse kuljetuksen iltapäivätoiminnasta kotiin.

Perusopetuslain mukaisen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on antaa lapselle tuttu ja turvallinen paikka viettää ennen ja jälkeen koulupäivän monipuolista ja virkistävää vapaa-ajantoimintaa. Aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuminen on lapselle vapaaehtoista. Toimintaan voivat osallistua 1. ja 2. vuosiluokan oppilaat sekä 3 – 9 vuosiluokkien erityisopetukseen siirretyt oppilaat.

Iltapäivätoiminta tarjoaa vanhemmille yhden vaihtoehdon järjestää lapsensa hoito arkipäivisin koulupäivän jälkeen. Iltapäivätoiminnan maksut vaihtelevat hoitoajan kuukausittaisen pituuden mukaan. Kuukausimaksuun sisältyy tapaturmavakuutus, välipala jokaisena toimintapäivänä ja toiminnassa käytettävät askartelu- yms. tarvikkeet.

Sivun alkuun